973 produse
Hrana Umeda Sanabelle Gasca si Pui, 380 g - Hrana Umeda (1)

Hrana Umeda Sanabelle Gasca si Pui, 380 g

Sanabelle

14.99 lei
Descriere

Hrana Umeda Sanabelle Gasca si Pui, 380 g este o hrana umeda completa, ideala pentru pisicile adulte.

Hrana Umeda Sanabelle Gasca si Pui este o hrana echilibrata si completa, cu vitamine si minerale esentiale pentru a sustine in mod optim sanatatea si vitalitatea pisicii dvs. Reteta delicioasa este pregatita cu atentie, folosind ingrediente de inalta calitate. Combinatia rafinata de carne proaspata de gasca si pui in sos face ca aceasta hrana sa fie nu numai usor de digerat, ci si irezistibil de delicioasa pentru pisica dvs. Reteta este completata de morcovi, care sunt bogati in fibre si ajuta la sustinerea activitatii intestinale. De asemenea, Hrana Umeda Sanabelle Gasca si Pui contine ulei de masline, cunoscut pentru efectul sau pozitiv asupra pielii si a blanii pisicilor. Acest produs nu contine cereale, soia, zahar, coloranti sau arome artificiale.

Ingrediente: Pui proaspat (47%), bulion de pui (27%), plamani proaspeti (9%), gasca proaspata (5%), morcovi (4%), inimi proaspete (3%), ficat proaspat (3%), minerale ( 1%), ulei de masline (1%).

Aditivi nutritionali: Vitamina D3 200 I. U., vitamina E 25 mg, taurina 450 mg, Zinc (sub forma de oxid de zinc 20 mg, iod (sub forma de iodat de calciu, anhidru) 0,75 mg.

Constituenti analitici: Proteine 9,5%, continut de grasimi 4,0%, fibre brute 0,4%, cenusa bruta 2,3%, umiditate 80,0%.
 

973 produse