12989 produse
Lustra Zeno SP1 Small-Albastru - Lustre (1)

Lustra Zeno SP1 Small-Albastru

SomProduct

435 lei
Acest produs beneficiaza de transport gratuit
Descriere
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lângă funcționalitatea lor, aceea de a lumina încăperile, aduc un plus de stil și finețe încăperii prin designul pe care-l au. Lustra Zeno este modul perfect pentru a imbogati designul casei cu un corp de iluminat realizat din linii originale si materiale de exceptie. Este un corp de iluminat  cat se poate de modern si stilat.
Detalii tehnice:
Finisaj: AlbastruDiametru: 16 cmInaltime: 30 - 140 cmPutere: 1 x 40 WSoclu: E14Tensiune de alimentare: 240VNumar becuri: 1Bec inclus: NuGarantie: 2 Ani
Despre brand :
" Gaseste IDEALUL prin LUXUL luminii " este deviza firmei Ideal Lux care prezinta o gama larga de produse pentru iluminat de pe piata italiana, cu un artizanat realizat din sticla, sticla de Murano, cristal Venezian modele clasice si moderne.
Incepand de la lustre, candelabre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru mese si podea, spoturi, veioze, plafoniere de ambianta si pana la corpuri de iluminat pentru exterior, corpuri de iluminat solare si LED si iluminat pentru zone de locuit si gradini, firma Ideal Lux respecta standardele de calitate europene si romanesti, imbinand sticla de Murano si cristalul Venezian intr-o colectie ideala, unica si luxoasa de corpuri de iluminat care poate sa ofere un ambient mai placut si pentru case, vile, hoteluri si restaurante.
12989 produse